Wednesday 17 December 2014

Joulun tuoksua

Jenny katsomassa TV:tä
Piparien leivontaa

Tänään on jo siis 17 päivä joulukuuta! Joulukuu ja koko syksykin on mennyt tosi nopeasti. Vasta koulu alkoi, oli lämmin kesäsää ja nyt on kylmä pakkassää ja kohta alkaa jo joululoma. Meneeköhän kevätkin yhtä nopeasti? :)
Nyt on kuitenkin joulukuuta vielä kaksi viikkoa, jonka jälkeen on uudenvuoden aatto. Minulla on lomaa tasan kaksi viikkoa, joten siinähän ehtii tehdä paljon kaikenlaista.

Sitten Jennyn kuulumisiin! Sunnuntaina olin koko päivän kahdestaan Jennyn kanssa, kun muu perhe ei ollut kotona. Leikin Jennyn kanssa tosi paljon ja siivosin huoneeni sekä vähän muitakin paikkoja. Jenny uskalsi olla jopa imurin kanssa samassa huoneessa, kun se oli käynnissä! Vähän Jennyä selkeästi pelotti imuri, mutta tottui siihen lopulta.

Leivoin pipareita ja Jenny oli tietysti tosi innoissaan ja halusi maistaa, miltä piparit maistuvat. Jenny hyppi villinä takatassuillaan ja pomppi taaksepäin, jolloin Jenny näytti tosi söpöltä. Jenny haluaisi aina tietysti maistaa kaikkea, mitä ihmisetkin syövät, mutta eihän koirille kaikkea saa antaa maistaa.

Käytin Jennyä ulkona, monesti aika pitkään, koska Jenny niin nauttii, kun saa temmeltää lumessa.

Sunnuntaina illalla nostin Jennyn sohvalle ja avasin TV:n. Jenny tuijotti TV:tä silmät kovina ja näytti, kuin Jennykin seuraisi, mitä ohjelmassa tapahtuu. Jenny katsoi vähän aikaa TV:tä ja sen jälkeen kävi makaamaan sohvalle. Siinä Jenny makasi noin tunnin verran, kunnes heräsi siihen, että ovi kävi. Muu perhe tuli kotiin ja Jenny pisti sellaiset ravit pystyyn, että "huhhuh!"
: D

No comments:

Post a Comment